Tuesday, May 20, 2014

Παιδικές Μουσικοθεατρικές Παραστάσεις με δωρεάν είσοδο στη Ζάκυνθο, από το βιβλιοπωλείο Libro D'oro και την Ελληνοεκδοτική



Μετά από έναν χειμώνα γεμάτο παραστάσεις στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα, η θεατρική ομάδα της Ελληνοεκδοτικής φορτώνει τα μπαγκάζια της στο αμάξι και ταξιδεύει στη Ζάκυνθο!
Η "Φλώρα" είναι το παιδικό μουσικό παραμύθι της Ζακυνθινιάς Αλεξάνδρας Κλάδη, που ζωντανεύει μέσα από το θέατρο, τη μουσική, το χορό και το θεατρικό παιχνίδι και γίνεται μια αξέχαστη εμπειρία για τους μικρούς λάτρεις των ιστοριών!

Την Παρασκευή 30 Μαίου και ώρα 7 το απόγευμα η παράστασηΦλώρα. Aκολουθώντας τη μαγική πυξίδα, θα ανέβει στο χώρο εκδηλώσεων του μουσικού γυμνασίου Ζακύνθου με δωρεάν είσοδο για όλους, μια διοργάνωση του βιβλιοπωλείου Libro D'oroκαι των εκδόσεων ELLINOEKDOTIKI Publishers - ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ Εκδόσεις.

Την επόμενη μέρα, Σάββατο 31 Μαίου και ώρα 6 το απόγευμα η ίδια παράσταση θα επαναληφθεί, πάλι στο μουσικό γυμνάσιο, αλλά αυτή τη φορά σε συνεργασία με την Ξενοπούλειο Βιβλιοθήκη.

Στις 12 το πρωί του Σαββάτου το Πορτοκάλι Πολυχώρος Γεύσεων θα φιλοξενήσει τη θεατρική ομάδα της Ελληνοεκδοτικής για μια παράσταση βασισμένη στο νέο παραμύθι της Λίνας Μουσιώνη "Η πριγκίπισσα Κουμ Κουτ και τα κλεμμένα χαμόγελα" που κυκλοφορεί επίσης από την Ελληνοεκδοτική.

Η Είσοδος και στις τρεις παραστάσεις είναι δωρεάν.
Πληροφορίες στο βιβλιοπωλείο Libo D'oro, την Ξενοπούλειο Βιβλιοθήκη και το Πορτοκάλι.



No comments:

Post a Comment